RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

Prozivka uskoro dobija savremenu ambulantu

Marijana Tolimir | 17. februar 2021. | 10:09 | Društvo

Prozivka uskoro dobija savremenu ambulantu

Višedecenijski problem Mesne zajednice „Prozivka“ konačno će biti rešen – najveća mesna zajednica u Subotici uskoro će dobiti ambulantu.  Stanovnici ovog dela grada saglasni su da je upravo to što nemaju ambulantu najveći problem za njihov život, jer su primorani da zdravstvenu zaštitu potraže u Keru ili čak u centru grada.

Kako ističe zamenik predsednika Saveta MZ „Prozivka“, Aleksandar Medaković, reč je veoma vrednom projektu koji finansira Kancelarija za kapitalna ulaganja sa pedeset miliona dinara, a zahvaljući kom će meštani Prozivke dobiti savremenu ambulantu od oko 400 kvarata.

Za lokaciju je odabran neuređen prostor između Bajnatske i Pazinske ulice, koji se naslanja na dvorište vrtića „Sanda Marjanović“, a ulaz u samu ambulantu će se nalaziti upravo iz Pazinske ulice.

Trenutno se čeka da Kancelarija za javna ulaganja da saglasnost na svu dokumentacjiu, nakon čega se očekuje raspisivanje tendera početkom proleća, kao i početak radova, koji bi trebalo da budu završeni do kraja ove ili početkom sledeće godine.

Ostale vesti iz ove kategorije