RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Politika

Maglai: Novom rukovodstvu želim sve najbolje

Marijana Tolimir | 20. jun 2016. | 14:30 | Politika

Maglai: Novom rukovodstvu želim sve najbolje

Jene Maglai održao je poslednju konferenciju za medije sa pozicije gradonačelnika na kojoj je sumirao rezultate svog rada. Maglai je izjavio da je veoma zadovoljan što je uspeo da ostane na funkciji,  uprkos tome što su poslednjih šest meseci  prema njegovoj oceni bila neka vrsta mučenja, jer su  svi bavili isključivo izborima. Novom gradonačelniku koji će biti izabran za dva dana, poželeo je sve najbolje.

Rešavanje problema Palićkog jezera, nastavak rekonstrukcije Narodnog pozorišta, kao i Sinagoge, pribavljanje vojne imovine, početak izgradnje Regionalne deponije, samo su neki od kapitalnih projekata koji su započeti ili realizovani, a na koje je Jene Maglai ponosan. Uprkos kritikama, uspeli smo da ra radimo  odgovorno, samopregorno, domaćinski, kao i da imamo vidljive rezultate u prethodne dve godine, ističe odlazeći gradonačelnik.

Ipak, s Maglaijeve strane postoji i izvesno nezadovoljstvo, jer kako kaže, za dve godine ne možete napraviti korenite reforme i ukloniti sve što se nataložilo u poslednje dve decenije.

Sve u svemu, Jene Maglai smatra da je napravljen ozbiljan iskorak tokom njegovog dvoipogodišnjeg mandata kao i da nije zakazao, ali da ipak nije vreme za hvalisanje, jer je u gradu još uvek previše problema za koje su potrebne suštinske reforme. Novom rukovodstvu Grada Maglai je poželeo sve najbolje i uspeh, jer je svaki uspeh rada lokalne samouprave uspeh za sve nas.

 

 

Ostale vesti iz ove kategorije