RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Turizam

Frano Lasić - gost gastro večeri i domaćin u Maloj gostioni

Aleksandra Orlić | 16. maj 2017. | 12:54 | Turizam

Frano Lasić - gost gastro večeri i domaćin u Maloj gostioni

Elitte Palić nastavlja sa organizovanjem jedinstvenih večeri u gradu – gastro večeri, koje se održavaju četvrtkom u restoranu Riblja čarda na Paliću. Nakon Jasera Badavia i ekipe Hit maratona, posetioci će sutra od 19 časova biti u prilici da uživaju u druženju sa poznatim hrvatskim glumcem i pevačem, Franom Lasićem. On će ih prvenstveno podsetiti na svoje hitove, „Volim te budalo mala“ i „Zagrljeni“, a možda će ih iznenaditi i nekim gastronomskim specijalitetom. Druženje sa Franom Lasićem, nastaviće se u petak, u Maloj gostioni, u kojoj od 20 časova nastupa uz pratnju tamburaškog ansambla „Ravnica“.

Marko Žigmanović, Elitte Palić: „Četvrtak veče u Ribljoj čardi je rezervisan za Gastro veče. Frano Lasić će možda kuvati, a možda ne, ali će sigurno pevati. To je opušten ambijent, tako da svako ko želi da se upozna sa njim može doći, fotografisati se, popričati,... Nećemo ga mnogo umarati, kako bi u petak bio u spreman za veliki nastup sa ansamblom „Ravnica“.“

Telefon za rezervacije: 024/753-447

Cena večere:

- u četvrtak (Gastro veče) - 500 dinara,

- u petak (Frano Lasić i tamburaški ansambl „Ravnica“) – 1.500 dinara – komplet večera (predjelo, glavno jelo i desert kao i piće dobrodošlice)

Ostale vesti iz ove kategorije