RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Turizam

Frano Lasić i „Ravnica“ večeras u Maloj gostioni

Aleksandra Orlić | 18. maj 2017. | 13:11 | Turizam

Frano Lasić i „Ravnica“ večeras u Maloj gostioni

U restoranu Riblja čarda, sinoć je održano treće gastro veče, na kom je gost bio poznati hrvatski pevač i glumac, Frano Lasić.

Bašta restorana Riblja čarda sinoć je bila mesto spoja jugoslovenske muzike, dalmatinske kuhinje i vojvođanskih vina, u kojima su, pored mirnog jezera Palića, uživali i posetioci ali i specijalni gost večeri, Frano Lasić.

Frano Lasić, pevač: „Ovde na Paliću je „miris vode“ koji mi je mnogo bitan, a osim toga ima još nešto – Vojvođani su svi onako „lagano“, kao kad kažu „fjaka“ u Dalmaciji, što mi izuzetno prija. Spoj mentaliteta ovdašnjeg i morskog je vrlo, vrlo sličan. Kad ste ovde osećate jednu toplu i dobru vibraciju, koja vas konstantno ispunjava.“

Frano Lasić je u našem gradu nakon više od tri decenije. Povod njegovog dolaska u Suboticu je koncert, koji će održati večeras u Maloj gostioni na Paliću.

Frano Lasić, pevač: „Izuzetno mi je drago da sam ponovo u Subotici i na Paliću. Zadnji put sam bio, ako se ne varam negde 80ih godina kada sam u centru grada snimao film „Splav meduze“. Danas sam šetao oko jezera i moram reći da je Palić raj za dušu i telo. Posebno mi je drago što se organizovao ovaj susret i koncert baš ovde, koj ću izvesti sa sjajnim tamburaškim ansamblom „Ravnica“. Napravili smo odabir pesama koji verujem da puno ljudi zna a da dugo nije čulo, i verujem da će sve biti dobro, kao i da će svi uživati.“

Ostale vesti iz ove kategorije