RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Turizam

Restoran „Plava riba“ zaokružuje turističku ponudu vinarije DiBonis

Bojan Nikolić | 2. oktobar 2017. | 12:25 | Turizam

Restoran „Plava riba“ zaokružuje turističku ponudu vinarije DiBonis

Gastronomska ponuda našeg grada, bogatija je za novi riblji restoran „Plava riba“ koji je otvoren na lokaciji nekadašnjeg „Širaza“.  

Riblji restoran „Plava riba“ zaokružuje turističku ponudu vinarije i destilerije „DiBonis“ čiji vinogradi i voćnjaci na istočnom obodu grada upotpunjuju celokupan ambijent. Razvijanjem vinskog turizma i povećanjem broja gostiju, u „DiBonisu“ su došli na ideju da svoju  ponudu upotpune restoranom  u kom će se pripremati hrana  koja najbolje ide uz njihova vina i rakije.

„Vinarija DiBonis već odavno se bavi sa vinskim turizmom i beležimo rast broja gostiju u poslednje vreme iz celog sveta. Pored degustacija vina i rakije, turisti traže i hranu, i to je za nas bio problem, kako da sve obezbedimo. Stoga smo došli na ideju da aktiviramo novi restoran sa novom ekipom, novim ljudima. Želja nam je da ne budemo isti kao ostali restorani, već da ponudimo nešto novo.“ rekao je Laslo Boni, vinarija i destilerija DiBonis

U ponudi novootvorenog  restorana naći će se brojne vrste ribe, tradicionalna jela sa ovog podneblja i neizostavno meso sa roštilja. Uz hranu, gosti će moći da uživaju u proizvodima vinarije „DiBonis“.

„U ponudi su uglavnom riblji specijaliteti, ali na drugačiji način. Nudimo lososa, pastrmku, kečigu, smuđa, bušu i ostale razne vrste, a nudimo i poznata jela od mesa, perkelt a u ponudi su i naša vina i rakije koje će konobari preporučivati uz koje jelo najbolje idu.“ izjavila je Timea Milenković Nađ, restoran „Plava riba“

Restoran je otvoren za sve posetioce od ponedeljka do subote u periodu od 12h do 22h, a nalazi se na Palićkom putu prekoputa Druge kasarne.

Ostale vesti iz ove kategorije