RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Sport

Sutra sa Mačvom za ¼ finale Kupa Srbije

Bojan Nikolić | 13. novembar 2017. | 12:08 | Sport

Sutra sa Mačvom za ¼ finale Kupa Srbije

Fudbaleri Spartak ŽK sutra na Gradskom stadionu u 1/8 finala Kupa Srbije, dočekuju šabačku Mačvu. Prvenstvena pauza koja je u toku zbog obaveza reprezentacije Srbije, dobro je došla fudbalerima da se odmore i što bolje pripreme za predstojeće obaveze. Prva naredna utakmica je veoma značajna za subotičke fudbalere jer ih pobeda vodi u završnicu Kupa Srbije gde je ovoj ekipi po svemu do sada prikazanom i mesto.

Na tom susretu Spartak ŽK biće bez reprezentativca Đorđa Ivanovića čiji se debi očekuje na meču sa Južnom Korejom, Ćalasan i Ostojić su u timu mlade reprezentacije koja u Jermeniji traži i petu pobedu u kvalifikacijama, Abaz nastupa za mladu reprezentaciju Makedonije, dok je Vukčević u dresu mlade reprezentacije Crne Gore.  I pored brojnih izostanaka izabranici Aleksandra Veselinovića su favoriti za plasman u ¼ finale Kupa.

Mačva je nedavno gostovala u Subotici gde je u izuzetno efikasnoj utakmici poražena sa 3:2. Ni sutra neće izaći na teren sa belom zastavom, naprotiv dolaze sa jakom voljom da se osvete za poraz i da prođu u narednu eliminacionu fazu, a na ruku im ide i činjenica da su kompletni. Toga su svesni domaći fudbaleri, koji su spremni za daju svoj maksimum kako bi ostvarili svoj cilj.

Utakmica Spartaka ŽK i Mačve igra se sutra sa početkom u 13h a ulaz za sve navijače je slobodan.

Ostale vesti iz ove kategorije