RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Turizam

„Palić Ludaš Outdoor“

Karolina Bašić | 3. decembar 2017. | 14:31 | Turizam

„Palić Ludaš Outdoor“

Veb-sajt „Palić Ludaš Outdoor“ rezultat je projekta pod nazivom „Ekoturistički potencijali jezera Palić i Ludaš kroz vizuru stranih posetilaca“, kojeg su, nakon tri meseca boravka u Subotici, izradile Janika Šnajder i Sofi Egert, volonterke iz Nemačke, u saradnji sa JP „Palić-Ludaš“ i preduzećem „Park Palić“.

Na osnovu postojećih promotivnih materijala, informacija dobijenih od upravljača zaštićenih područja i terenskih obilazaka, Janika i Sofi izradile su koncept internet prezentacije pešačkih i biciklističkih ruta, sa informacijama za koje smatraju da bi bile interesantne posetiocima.

Na veb–sajtu se može naći opis ruta uključujući dužinu, trajanje, teškoću puta, da li je potrebna posebna oprema i koje doba godine je najbolje za njen obilazak.

Koliko će rezultati njihovog rada biti korisni turistima, tek će se videti u narednom periodu. Koordinatori projekta ističu da je cilj projekta bio sagledavanje predloga radi poboljšanja turističke ponude, što je uspešno realizovano.

Ukoliko se odlučite za aktivan odmor u parku prirode, sve informacije koje su vam za ovakav odmor potrebne možete pronaći na internet adresi palic-ludas-outdoor.jimdo.com.

Ostale vesti iz ove kategorije