RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Privreda

Predavanje o unapređenju poslovanja privrednika održana u RPK Severnobačkog okruga

Bojan Nikolić | 7. mart 2018. | 14:10 | Privreda

Predavanje o unapređenju poslovanja privrednika održana u RPK Severnobačkog okruga

Kako dati polet svom poslu? Kako privući pažnju potencijalnih kupaca odnosno koje su te kritične tačke sa kojima se najlakše gubi poverenje klijenata? —teme su  dvosatne besplatne edukacije koju  danas u Privrednoj komori Srbije – Regionalnoj privrednoj komori Severnobačkog okruga, održala Jasminka Grunčić, poslovni trener.

Predavanje namenjeno privrednicima nastalo je na osnovu višegodišnjeg iskustva predavača u korporacijskim poslovima sa važnim klijentima, malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima. Edukacija je spoj iskustva zajedno sa ekonomskom, klasičnom i savremenon naukom i poslovnom psihologijom.

„Cilj edukacije jeste da skrenemo pažnju kupaca na naše preduzeće. Danas je ponuda daleko veća od potražnje i uopšte nije jednostavno izazvati pažnju pogotovo ako uzmemo u obzir mnogobrojne mogućnosti kanala komunikacije sa kupcima, počevši od medija, novina do interneta i stoga je jako teško doći do mogućnosti da nas kupci zapaze.“ obrazložila je Jasminka Grunčić, poslovni trener

Čila Mezei dugi niz godina sarađuje sa Jasminkom i redovan je učesnik njenih predavanja i workshopova. Ova preduzetnica je zahvaljujući primenom stečenog znanja i saveta počela da beleži bolje rezultate u radu sopstvenog preduzeća, i na osnovu svog iskustva preporučuje i drugima da odvoje svoje vreme i nauče nešto novo.

„Meni lično jako puno znače Jasminkini časovi, workshopovi i već šestu godinu uz njih radim na ličnom razvoju. Smatram da ako se moja ličnost svakodnevno razvija, to može u velikoj meri da utiče na poslovanje moje firme i komunikacije sa poslovnim partnerima i drugima.“ objašnjava Čila Mezei, preduzetnica iz Subotice

Kritične tačke u radu preduzeća koje dovode do gubljenja poverenja klijenata najčešće se odnose na predstavljanje konkurentne prednosti, načina rada zaposlenih, neisplanirane prodajne kampanje i ličnog razvoja lidera. S obzirom da je tema široka i prevazilazi dvosatno predavanje, svako od privrednika ko je zainteresovan za dalj u edukaciju, to može učiniti kroz workshop radionice koje na osnovu realnih primera formiraju principe poslovanja preduzeća za koje očekuju da se na pravilan način implementiraju u poslovanju.

Komentar

CAPTCHA code

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo Vas da se prilikom pisanja komentara pridržavate pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija neće odobriti komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara. Komentar će biti objavljen nakon što urednik pregleda tekst.

Ostale vesti iz ove kategorije