RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Sport

Spartak ŽK želi pobedu na Banovom brdu

Bojan Nikolić | 29. mart 2018. | 14:30 | Sport

Spartak ŽK želi pobedu na Banovom brdu

Preposlednje 29. kolo Superlige Srbije doneće derbi utakmicu za četvrtu poziciju pred start playoffa u kom će  Čukarički na Banovom brdu ugostiti subotički Spartak ŽK. Subotičani će u direktnom okršaju sa ekipom Nenada Lalatovića imati priliku da eventualnom pobedom i mogućim kiksom Radničkog iz Niša dođu i do treće pozicije, na kojoj su bili do povratka sa zimske pauze. Put Beograda, Aleksandar Veselinović vodi gotovo najjači sastav iz kojeg zbog povrede izostaje Stefan Milošević, dok sa druge strane Lalatović ima mnogo veće glavobolje jer mu u napadu zbog povreda nedostaju dva odlična špica Mudrinski i Bojić.

Bez obzira na sastav koji Veselinović izvede na teren, Spartak ŽK će pružiti svoj maksimum kako bi došli do željene pobede i boljeg plasmana na prvenstvenoj lestvici.

„Nadam se da ćemo na Banovom brdu prikazati jednu dobru igru protiv dobrog protivnika. Znate i sami da smo poslednju utakmicu sa njima ovde na našem terenu odigrali jako neizvesno protiv jedne ratničke ekipe kakva je ekipa Čukaričkog. Na te stvari se moramo pripremiti i mislim da ćemo ući spremni u tu utakmicu na odgovarajući način.“ rekao je Vladimir Gaćinović, pomoćni trener FK Spartak ŽK

Sjajni čuvar mreže Miloš Ostojić nakon završenih obaveza u mladoj reprezentaciji Srbije, vratio se u matični klub i spremno dočekuje duel sa „brđanima“. Ističe da su on i saigrači spremni i motivisani da daju svoj maksimum i da se u Suboticu vrate sa povoljnim rezultatom.

„Ispravili smo i neke greške koje smo imali, što je i normalno za svaku ekipu. Uvek smo dobro pripremljeni zato što stručni štab radi posao na jedan sjajan način, tako da idemo u Beograd da prikažemo našu najbolju igru i uvek idemo na pobedu, stoga nadamo se pozitivnom rezultatu.“ izjavio je Miloš Ostojić, golman FK Spartak ŽK

Duel na Banovom brdu na programu je u nedelju sa početkom u 17h.

Ostale vesti iz ove kategorije