RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Sport

Za 1. maj biciklima, rolerima ili peške do Palića

Vuk Kovačević | 25. april 2018. | 13:15 | Sport

Za 1. maj biciklima, rolerima ili peške do Palića

            Povodom prvomajskih praznika, Gradski savez „Sport za sve“ organizuje 43. sportsko-rekreativnu manifestaciju „Trimbi“, koja podrazumeva vožnju biciklom, rolerima ili pešačenje. Pokrovitelj ovog događaja je resor za sport i omladinu grada Subotice.

            „Cilj manifestacije je da se animiraju građani Subotice da prvomajske praznike provedu baveći se jednom od rekreativnih aktivnosti. Svi učesnici bez obzira na vreme dolaska na cilj imaju mogućnost učešća u nagradnoj igri, tj. u izvlačenju glavnih nagrada i utešnih nagrada. Ono što je bitno da se naglasi da mi u 10 časova održavamo poligon spretnosti biciklom i svi zainteresovani učesnici koji žele da učestvuju u ovom poligonu moraju, pa najkasnije do 9:45 da stignu do cilja, da se prijave i učestvuju u ovom poligonu.“ rekla je Merima Kulić, Gradski savez „Sport za sve“

            Start za sve zainteresovane učesnike biće ispred zgrade „Jadran“, od 8 do 11 časova, a cilj je postavljen ispred Sportsko-rekreativnog centra FK „Palić“ na koji učesnici moraju stići do 12 časova. Za učesnike su pripremljene nagrade, od kojih su tri glavne, a to su bicikli. Dobitnici će biti poznati nakon izvlačenja koje je zakazano za 12.30 na terenu za mali fudbal. Simbolične nagrade namenjene su onima koji najbrže pređu biciklom poligon spretnosti, kao i najmlađem i najstarijem učesniku.

            „I da skrenemo pažnju građanima koji će učestvovati u „Trimbiju“, a to smo prošle godine primetili, da samo jedan učesnički karton mora imati odnosno može imati, jer nam se desilo da je jedna žena imala dva i slučajno je i taj drugi bio izvučen. No, mi smo to poništili na samom izvlačenju, ali da im skrenemo pažnju, jedan učesnik, jedan učesnički listić.“ rekao je Ljubomir Obradović, Gradski savez „Sport za sve“

            „Trimbi“ će biti održan 1. maja i voziće se biciklističkom stazom od Subotice do Palića. Učesnički kartoni koštaće 100 dinara i kupovaće se na startu, a organizatori naglašavaju da je njihova overa i na startu i na cilju obavezna. Ove godine očekuje se veliki odziv, jer su pojedine škole najavile organizovan dolazak svojih učenika.

Ostale vesti iz ove kategorije