RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Privreda

Otvoren Auto centar „Donji Tavankut“

Marijana Tolimir | 13. maj 2018. | 17:12 | Privreda

Otvoren Auto centar „Donji Tavankut“

Auto kuća „Alfa“ u Tavankutu je otvorila auto centar, gde će meštani ovog i okolnih sela moći da urade sve u vezi sa registracijom, osiguranjem i tehničkim pregledom vozila.

 

Tavankućani i stanovnici okolnih sela više neće morati da dolaze u Suboticu kako bi obavili tehnički pregled svojih četvorotočkaša – jer  je u petak u ovom mestu otvoren Auto centar „Donji Tavankut“. Prema rečima direktora Auto kuće „Alfa“, Milana Jerinkića, na ovakav poslovni potez odlučili su se kako bi građanima koji stanuju van grada, omogućili sve svoje usluge – na jednom mestu.

Jerinkić ističe da njihova biznis strategija ima i širi društveni značaj: od svakog novog posla u maloj lokalnoj zajednici, deo prihoda ostaje u toj zajednici i na taj način i ona se razvija, pa tako već i u Zmajevu grade sličan mini auto centar.

Osnovna delatnost Auto kuće „Alfa“ je prodaja vozila, pa su tako svi prisutni na otvaranju tehničkog pregleda mogli da pogledaju najnovija vozila Mazde i Kije. Osim toga bave se svim što se tiče automobila: od tehničkog pregleda, registracije, pa sve do osiguranja.

Ostale vesti iz ove kategorije