RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Sport

Turnir ulične odbojke 18. put u Subotici

Vuk Kovačević | 14. maj 2018. | 16:47 | Sport

Turnir ulične odbojke 18. put u Subotici

Turnir ulične odbojke pod nazivom „Street volleyball“ održaće se u Subotici po 18. put, 19. i 20. maja. Početak manifestacije zakazan je za devet časova na terenima koji će biti postavljeni na Trgu republike i Trgu slobode.

„Želim da pozdravim drage Subotičane i da najavim 18. „Street volleyball“ koji će se održati u subotu od 9 časova. Mogu da najavim da je ovo najmasovnija manifestacija u Srbiji i u regionu. Učestvovaće 30 klubova iz Srbije i iz inostranstva. Igraće se na 17 odbojkaških terena, devojčice i dečaci. Devojčice su baš jako masovnije ekipe ove godine kao i predhodnih godina, negde oko 140 ekipa devojčica i 20 ekipa dečaka će učestvovati. Želim da najavim ovaj turnir i da se zahvalim gradu Subotici resoru sporta za podršku.“ Rekao je Dragan Savić, organizator „Street volleyball“ turnira.

Prema rečima organizatora dečaci i devojčice takmičiće se u više kategorija, a najbolje u kategorijama očekuju nagrade. Događaj je međunarodnog karaktera, a osim gostiju iz inostranstva na turniru će učestvovati i takmičari iz raznih gradova Srbije. Promoter ovogodišnjeg turnira je Uroš Kecman član MOK „Spartak“.

Ostale vesti iz ove kategorije