RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Turizam

Grčka, Turska i Egipat – top tri destinacije za leto 2018.

Karolina Bašić | 16. maj 2018. | 15:37 | Turizam

Grčka, Turska i Egipat – top tri destinacije za leto 2018.

Sezona godišnjih odmora i letovanja, ove godine je počela pre nedelju dana, kažu u jednoj turističkoj agenciji, jer su prvi putnici na putovanje krenuli 10. maja. Proveravali smo, koje destinacije su najpopularnije i kako se kreću cene aranžmana.  

Grčka, Turska i Egipat – tri su top destinacije koje Subotičani najviše biraju, a prvi aranžman i to baš za Grčku, prodat je još prošle godine u oktobru. Najtraženija je Grčka, ali su se od ove godine na velika vrata vratile Turska i Egipat. Iako su, kako saznajemo, kapaciteti za letnju sezonu popunjeni, sugrađane koje smo pitali, još su neodlučni, a neki ni neće putovati.

Od pomenute top tri destinacija, najpovoljniji je Egipat, gde se all inclusive aranžmani kreću od oko 400 evra, dok je za Tursku cena od oko 500 evra. Kolika je potražnja za ove dve destinacije govori i to da, iako u hotelima ima mesta, na letovima odnosno u avionu, nema.

U Grčkoj možete letovati, u zavisnosti da li putujete autobusom ili avionom, već od 250 odnosno 400 evra. A ukoliko se odlučite za last minute ponudu, i to u narednih nekoliko dana, aranžman za Grčku možete naći već od 39 evra.

Ostale vesti iz ove kategorije