RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Sport

FK Spartak ŽK igra revanš protiv Brondbija

Vuk Kovačević | 14. avgust 2018. | 14:32 | Sport

FK Spartak ŽK igra revanš protiv Brondbija

FK Spartak ŽK sutra igra revanš meč protiv Brondbija iz Danske u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Podsećamo „plavi golubovi“ su poraženi u prvom meču koji se igrao na stadionu Rajko Mitić u Beogradu i završen je rezultatom 2:0.

 „Sigurno da neće biti lako. Upoznali smo dobro protivnika, znamo da se radi o jednoj zaista kvalitetnoj ekipi, koja zaista ima gro mnogo dobrih individualaca. Međutim, znate kako dok god postoji ta matematika i sve te neke stvari naravno da mi verujemo da možemo da uradimo mnogo toga. U fudbalu je sve moguće, probaćemo, pokušaćemo.“ Rekao je Savo Pavićević, pomoćni trener FK Spartak ŽK

Iz kluba ističu da se još ne zna tačan sastav koji će izaći na teren. Trenutno je ekipa u jakom ritmu zbog evropskih utakmica što je uzrokovalo teže ili lakše povrede kod mnogih igrača. Priliku će dobiti oni najspremniji.

 „Probaćemo da nadoknadimo dva gola, pa šta bude bog dao. Da, imamo povređenih igrača, ali to ne menja ništa. Svaki igrač u našem timu je spreman da da sto posto kad god, tako da ćemo probati da odemo na pobedu i da se vratimo dignutih glava iz Danske.“ Rekao je David Dunđerski, igrač FK Spartak ŽK

U slučaju da subotičani naprave preokret u Kopenhagenu sledeći dvomeč igraće protiv boljeg iz duela Genk – Leh. Utakmica je na programu sutra sa početkom od 20 časova.

Ostale vesti iz ove kategorije