RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Privreda

Galeb Group iz Šapca predstavila svoje proizvode privrednicima regiona

Bojan Nikolić | 28. avgust 2018. | 12:55 | Privreda

Galeb Group iz Šapca predstavila svoje proizvode privrednicima regiona

Prezentacija proizvodnog i prodajnog programa kao i usluga kompanije Galeb Group iz Šapca, održana je danas za subotičke privrednike u prostorijama PKS-RPK Severnobačkog okruga, u cilju intenziviranja saradnje sa privrednim društvima iz našeg regiona.

Četiri decenije uspešnog poslovanja i osvajanja novih oblasti u sferi poslovnih sistema, svrstali su Galeb grupu u regionalnog lidera koji svoje proizvode šire kroz dilersku mrežu u zemlji i regionu. Sastanak sa privrednicima predstavlja jačanje saradnje ali je poslužio i za prezentaciju proširene palete proizvoda koji umnogome olakšavaju rad privrednim društvima.

Regionalnu privrednu komoru Severnobačkog okruga na prezentaciji predstavljalo je 11 firmi, zainteresovanih za uspostavljanje nove saradnje sa šabačkom kompanijom.

Kompanija Galeb zapošljava preko 500 radnika u sedam preduzeća. Svoje poslovanje usmerili su na prodaju i servisiranje poslovnih sistema, električnih ručnih alata i opreme za industriju, sigurnosne opreme, metalne galanterije i proizvodnju metalne ambalaže za prehrambrenu, hemijsku i famraceutsku industriju.

Ostale vesti iz ove kategorije