RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Privreda

„Lidl“ otvorio vrata i u Subotici

Marijana Tolimir | 11. oktobar 2018. | 10:14 | Privreda

„Lidl“ otvorio vrata i u Subotici

Kompanija „Lidl“ otvorila je 16 prodajnih objekata širom Srbije, među kojima je i jedan u Subotici. Već od ranih jutarnjih časova, kupci su strpljivo čekali u redu, ne bi li prvi pazarili u poznatoj nemačkoj trgovini.

Na otvaranje „Lidla“, kupci su poranili – neki su u redu bili već u pola šest ujutru. Kažu, vredelo je čekati, cene su po meri srpskog novčanika, a ponuda raznovrsna. Najveća tražnja vlada za bananama, koje koštaju 60 dinara po kilogramu, kao i za piletinom, čija je cena, na dan otvaranja, neverovatnih 120 dinara.

U tačno osam ujutru, svih 16 „Lidlovih“ objekata otvoreno je u Srbiji. U Subotici je vrpcu presekao gradonačelnik Bogdan Laban, koji je naglasio da je osim novih radnih mesta, naš grad dobio i jedno velelepno mesto za kupovinu, koje nas svrstava rame uz rame s drugim evropskim gradovima.

Subotički „Lidl“ zapošljava oko 40 ljudi, a novina je što su cene označene iznad proizvoda. Asortiman je pažljivo odabran, a kupcima su u ponudi i „lidl“ brendovi, poručuju iz nemačke kompanije.

Osim u Subotici, „Lidl“ je danas otvoren i u Beogradu, Novom Sadu, Smederevu, Nišu, Kragujevcu, Leskovcu, Somboru, Zrenjaninu, Šapcu, Užicu i Boru.

Ostale vesti iz ove kategorije