RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Politika

Saopštenje GrO SNS

Redakcija TV Subotica | 29. mart 2016. | 15:07 | Politika

Saopštenje GrO SNS

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Subotici zgražava se nad činjenicom da je na delu još jedna u nizu provokacija u nameri da se neki lokalni „političari u pokušaju“ domognu medijske pažnje serviranjem laži na račun naših stranačkih lidera, kad već ne mogu političkim programom.
Srpska napredna stranka ne želi da se bavi provokacijama minornih i prevaziđenih  političkih stranaka koje nemaju sopstveni  program i viziju već im je jedini cilj napad na našu stranku i premijera.
Radi informisanja javnosti dužni smo, ipak, da kažemo sledeće. Nismo se oglašavali ni kada su nam protekle nedelje upadali u stranačke prostorije i kidali i cepali slike sa zidova u trenutku kada su u prostorijama bile samo devojke, ni kada su nam cepali bilborde i plakate zalepljene na mestima za to predviđenim, ni kada su nam lepili nalepnice svojih stranaka na stranačke prostorije i na ulici verbalno vređali funkcionere. Nismo se oglašavali jer, za razliku od pojedinih političkih partija, mi imamo jasan  politički program i jasan cilj, i okrenuti smo rešavanju problema za dobrobit ove države i građana.
Nećemo nasedati na iscenirane situacije  kojima nas u javnosti žele prikazati onakvima kakvi nismo. Uvek smo bili i bićemo stranka spremna na dijalog sa svima sa kojima delimo zajednički put ka boljoj, modernoj i evropskoj Srbiji, a na tom putu nema mesta za lažne partiote koji Srbiju žele da usmere na poguban put.

 

Ostale vesti iz ove kategorije