RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Privreda

Završena obuka ovlašćenih posrednika i zastupnika u osiguranju

Aleksandra Orlić | 11. mart 2019. | 14:11 | Privreda

Završena obuka ovlašćenih posrednika i zastupnika u osiguranju

Danas se završava trodnevna Obuka usavršavanja za ovlašćene posrednike i zastupnike u osiguranju, koju je realizovala Regionalna privredna komora Subotica.

Po Zakonu ovlašćeni posrednik, odnosno ovlašćeni zastupnik osiguranja dužan je da se kontinuirano  profesionalno usavršava  radi  održavanja  i unapređenja teorijskog i praktičnog znanja, stručnosti i sposobnosti, stoga je u Regionalnoj privrednoj komori organizovana godišnja edukacija upravo za ovu grupu delatnika.

Kako kontinuirana Obuka predstavljaj sistematsko obrazovanje i usavršavanja pružaoca osiguravajućih usluga, na njoj polaznici najčešće unapređuju svoja znanja o zakonskim procedurama, dobrim poslovnim običajima i poštovanju klijenata, dok su se na održanoj obuci predavanja bavila problematikama nepoštene poslovne prakse i delatnosti osiguranja. Edukacija zaposlenih iz osiguravajućih kuća, po rečima učesnika, bila je prava prilika za sticanje novih znanja, koja će kasnije biti primenjena u cilju dobre i uspešne poslovne prakse.

Obuka usavršavanja za ovlašćene posrednike i zastupnike u osiguranju bila je namenjena onima koji već poseduju licencu, dok se u narednom periodu planira i obuka za one koji žele da dobiju, te je neophodno da se zainteresovani kandidati prijave svoje učešće nadležnima u Regionalnoj privrednoj komori.

Ostale vesti iz ove kategorije