RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

ComNetTV mreža

Obaveštenje OO SNS Vrbas

Redakcija TV Subotica | 12. april 2019. | 17:17 | ComNetTV mreža

Obaveštenje OO SNS Vrbas

Obaveštavamo vas da su odbornici Srpske napredne stranke u opštini Vrbas koji su potpuno legalno i legitimno birani na lokalnim izborima, odlučili da ostanu u prostorijama Skupštine opštine Vrbas, i zaštite institucije svoje opštine i mesto na kome se donose najvažnije odluke u interesu naših sugrađana.

Veličanstven skup u prestonici Vojvodine je pokazao u kom pravcu Srbija želi da ide.  Put koji smo izabrali je onaj koji svakim danom vodi ka novim investicijama i novim radnim mestima gde se konstantno smanjuje stopa nezaposlenosti. Kako je najavio i sam predsednik Vučić u tom pravcu će se kretati i naš Vrbas.

Politika vešanja, omalovažavanja ženskog roda, urušavanja i uništavanja državnih institucija kao i medijskog servisa naše države pokazatelji su u kom se pravcu kreće njihova politika.

Poštujući prave vrednosti društva i izbor naših građana, Vrbas nikada nije bio grad mržnje. Vekovima u njemu u slozi i toleranciji živi veliki broj naroda i narodnosti ceneći i vrednujući sve razlike i osobenosti onog drugog. Politika nasilja, propadanja i zaduživanja nije domaćinska niti u interesu građana čije poverenje odbornici pravdaju u skupštinskim klupama. Donoseći važne odluke pokazujemo odgovornost i spremnost da se borimo da Vrbas bude bolji ambijent za život naših sugrađana.

Vrbas je pristojan, demokratski grad čiji građani znaju da prepoznaju prave vrednosti i one koji se za te vrednosti bore. Ta borba se svakako ne vodi na ulici.

Pristojna, pravedna i jaka Srbija je ona koja će znati da zaštiti svačiju majku, ćerku i svakog drugog građanina bez obzira na sve naše razlike.

Srbija je danas pravno uređena zemlja u kojoj se moraju poštovati najviše državne institucije. Njihov zadatak jeste da pokažu fašistima, nasilnicima i mrziteljima žena da im nije mesto među nama.

Svi mi koji ne razmišljamo kao navedeni i koji iz tog razloga branimo najvažniju instituciju opštine Vrbas, ponosno stojimo uz našeg predsednika kao i armija onih koji slede politiku Aleksandra Vučića.

U Vrbasu, 12.04.2019. godine                                       Informativna služba OO SNS Vrbas

 

Ostale vesti iz ove kategorije