RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Servisne informacije

Radno vreme tokom uskršnjih praznika

Redakcija TV Subotica | 18. april 2019. | 10:34 | Servisne informacije

Radno vreme tokom uskršnjih praznika

Gradska uprava i Uslužni centar, sutra i u ponedeljak neće raditi.

JKP „Čistoća i zelenilo“ će sutra odvoziti smeće po ustaljenom režimu, dok će se u ponedeljak smeće odvoziti samo iz MZ Kelebija sa desne strane iz pravca grada i iz MZ Bački Vinogradi.

Na Veliki petak i drugog dana Uskrsa, ambulante na Beogradskom putu, na Karađorđevom putu, na Segedinskom putu, u Malom Bajmoku, na Paliću, u Tavankutu, Bajmoku i u Čantaviru, radiće  od 7 do 20 časova. U istom terminu, radiće i odeljenja ginekologije i pedijatrije i Razvojno savetovalište u Službi za zdravstvenu zaštitu žena i dece. Stomatološka služba će raditi od 7 do 19 časova, a ATD od 7 do 14.30. Ostalim danima, organizovano je  dežurstvo  u Službi za hitnu medicinsku pomoć.

Tokom uskršnjih praznika, apoteka u Gradskoj kući dežuraće non-stop, a sutra i u subotu od 8 do 13 časova će biti dežurne i apoteke na Prozivci, u Bajmoku i Čantaviru.  Sutra će, u istom terminu, dežurati i apoteke na Segedinskom i na Karađorđevom putu, a u subotu od 8 do 12 časova, biće dežurna i apoteka kod Mlečne pijace.

Autobusi „Subotica-transa“ će sutra i u ponedeljaksaobraćati po redu vožnje za subotu. Linija Subotica-Beograd s vremenom polaska u 6.15 iz Subotice, odnosno u 15 časova iz Beograda, kao i linije Subotica-Novi Sad, Subotica-Segedin i Feketić-Segedin, saobraćaće po redu vožnje za radni dan. Od utorka, zbog prolećnog raspusta, neće biti đačkih polazaka.

Sutra i u ponedeljak neće raditi pošte u Gradskoj kući, Bikovu, Bačkim Vinogradima, Đurđinu, Kelebiji, Šupljaku i Hajdukovu. Skraćeno, do 14 časova, danas i u ponedeljak radiće pošte u Prvomajskoj, na Prozivci, u Tavankutu i na Paliću, a do 13 časova pošte na Karađorđevom putu, u Aleksandrovu, Malom Bajmoku, Zorci, Željezničkom naselju, prekoputa supermarketa 024, Radijalcu, Bajmoku i Čantaviru. Po uobičajenom radnom vremenu tokom svih prazničnih dana radiće pošte kod Željezničke stanice, Velikom Radanovcu, u Bolnici, u Rodi, Novom i Starom Žedniku, u Ljutovu, Mišićevu i na graničnim prelazima. Sutra će po ustaljenom rasporedu raditi sve pošte koje i inače rade subotom.

Ostale vesti iz ove kategorije