RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Servisne informacije

Radno vreme za prvomajske praznike

Redakcija TV Subotica | 30. april 2019. | 11:06 | Servisne informacije

Radno vreme za prvomajske praznike

1. i 2. maja, od 7 do 20 časova dežuraće ambulanta Ogranak 4 na Karađorđevom putu br. 55, kao i ambulante u Bajmoku i Čantaviru. Od 20 časova do 7 sati ujutru, dežuraće Služba za hitnu medicinsku pomoć. Od 8 sati do ponoći, dežuraće Dečji dispanzer, a od 7 do 13 časova Zubna poliklinika.

 

Apoteka u Gradskoj kući će dežurati non-stop, a apoteka na Paliću oba praznična dana od 9 do 17 časova, dok će  2. maja biti otvorene i apoteke u Čantaviru i Bajmoku, od 8 do 13 časova.

 

Lidl će 1. maja raditi skraćeno, do 14 časova, 2. maja je radno vreme uobičajeno. Svi objekti Trgoprometa, sutra će raditi do 12 časova, a u četvrtak po ustaljenom radnom vremenu. Roda će oba praznična dana raditi po ustaljenom rasporedu.

 

Tokom prvomajskih praznika radiće pošte na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija, i to non-stop. Dežuraće i pošta u Rodiću, oba dana praznika od 8 do 20.30.

 

Sve gradske i prigradske linije JP  „Subotica-trans“ će tokom predstojećih praznika saobraćati po nedeljnom redu vožnje. Linija broj 6 će 1. maja, počev od 9 časova, saobraćati na svakih 10 minuta od Lifke, odnosno iz Vikend naselja. Poslednji polazak je pola sata posle ponoći iz Vikend naselja. 2. maja polasci će, takođe od 9 časova, biti na svakih 15 minuta, a poslednji je u 22.15 iz Vikend naselja. Linija Subotica-Beograd neće saobraćati 1. i 2. maja,  međunarodna linija Subotica-Segedin 1. maja, a linija Subotica-Novi Sad s polaskom u 11.45 i povratkom u 20 časova će saobraćati redovno.

 

JKP „Čistoća i zelenilo“ neće odvoziti kućno smeće  iz domaćinstava. Odvoziće se samo žuti džakovi, i to 1. maja iz MZ Bikovo i 2. maja iz MZ Tavankut.

Ostale vesti iz ove kategorije