RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

Bicikl je kul

Nina Kovačević | 16. maj 2019. | 12:10 | Društvo

Bicikl je kul

U Politehničkoj  školi dodeljena su priznanja i nagrade za najbolje radove  na konkursu „Bicikl je COOL“, koji je ova škola u saradnji sa kompanijom Venera bajk organizovala po 3.put.  Na konkurs je svoje radove poslalo preko 200 učenika iz dvanaest osnovnih škola i nekoliko srednjih škola.

Dobitnici priznanja koji su na likovnom, literarnom i foto konkusu prema ocenama stručnog žirija najbolje odgovorili na temu „Bicikl je cool“, kažu da im osvojena mesta mnogo znače. Uložili su dosta truda da bicikl predstave na različite načine, a zajedničko im je to što je on, njihovo omiljeno prevozno sredstvo.

 Direktor Politehničke škole, Iso Planić, izrazio je zadovoljstvo  zbog toga što je interesovanje učenika kao i broj prijavljenih radova za učešće na konkursu iz godine u godinu sve veći. Cilj konkursa, u kome su  ove godine učestvovali i učenici iz Politehničke i Ekonomske škole, je promocija bicikla kao prevoznog sredstva i podsticanje  fizičke aktivnost kod dece.

Organizator konkursa „Bicikl je cool“ je Dijana Krtinić, profesorka u Politehničkoj školi. Iz ove škole poručuju da će i naredne godine organizovati ovu akciju.

Ostale vesti iz ove kategorije