RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Privreda

Javni radovi i ove godine u Subotici

Redakcija TV Subotica | 13. jun 2019. | 09:56 | Privreda

Javni radovi i ove godine u Subotici

Na teritoriji Grada Subotice ove godine će biti organizovani javni radovi kao jedna od mera aktivne politike zapošljavanja, kojom Grad u saradnji sa subotičkom filijalom Nacionalne službe za zapošljavanje  podstiče radno angažovanje  nezaposlenih lica sa teritorije Grada Subotice koja se nalaze na  evidenciji nezaposlenih Nacionalne službe za zapošljavanje.
Grad Subotica javne radove organizuje u saradnji sa subotičkom filjalom NSZ,  na osnovu potpisanog Sporazuma o uređivanju međusobnih prava i obaveza u realizaciji programa i mera aktivne politike zapošljavanja za 2019. godinu.
Za realizovanje ove mere u budžetu grada je obezbeđeno oko 7,5 miliona dinara. Javni radovi biće organizovani  u oblastima održavanja i zaštite životne sredine i prirode, kao i socijalnih, humanitarnih i kulturnih delatnosti.
Pravo učešća na javnom konkursu za sprovođenje i organizovanje javnih radova imaju izvođači sa teritorije Grada Subotice.: javna komunalna preduzeća, ustanove socijalne zaštite i ustanove kulture.
Javni konkurs biće objavljen 14. 06. 2019 godine u listovima „Hrvatska riječ”, “Magyar szó” i “Subotičke novine“, kao i na sajtu Grada Subotice www. subotica.rs i sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje www.nsz.gov.rs .
Zahtev sa biznis planom može se preuzeti sa pomenutih sajtova kao i u subotičkoj filijali NSZ, gde se mogu dobiti i dodatne informacije.
Javni poziv je otvoren osam dana od dana objavljivanja, a Zahtev sa biznis planom se predaje u dva primerka subotičkoj filijali NSZ.

Komentar

CAPTCHA code

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo Vas da se prilikom pisanja komentara pridržavate pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija neće odobriti komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara. Komentar će biti objavljen nakon što urednik pregleda tekst.

Ostale vesti iz ove kategorije