RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

Nova kupališna sezona na bazenima dočekana spremno

Aleksandra Orlić | 13. jun 2019. | 13:22 | Društvo

Nova kupališna sezona na bazenima dočekana spremno

Nova kupališna sezona na bazenima u Dudovoj šumi, počela je u ponedeljak, koja je kako kaže rukovodstvo JKP „Stadion“, dočekana spremno, kako bi i ovo leto Subotičani spas od vrućine i visokih temperatura pronašli u ovom objektu.

Proteklih par sedmica obeležilo je kišovito i hladno vreme, što je uslovilo kasnije otvaranje kupališne sezone.Sa nedelju dana zakašnjenja, otvoreni bazeni u Dudovoj šumi, dočekali su svoje prve kupače. Vidno ozelenjen i cvetno dekorisan prostor, oko jednog olimpijskog i tri manja neplivačka bazena, od kojih je jedan sa termalnom vodom, pružiće opuštajući ambijent svakom ko se odluči da osveženje pronađe baš na ovom mestu. Pored kupanja, posetioci ovog objekta, imaju prilku i da iznajme ležaljku, za 50 dinara po danu, kao i da uživaju u propratnom sadržaju, poput zabave na toboganu koja košta 150 dinara. Nadomak bazena, nalaze se ugostiteljski objekti bogati pićima kao i gurmanskom ponudom. Kupače u Dudovoj, ove sezone očekuju i neke novine, koje će se najviše dopasti onima sa decom.

Zavod za javno zdravlje, minimum dva puta nedeljno kontroliše kvalitet vode, zbog velikog broja kupača koji posećuju ovaj bazen, koji je namenjen kako za kupanje građanstva, tako i za tretninge sportista.

Radno vreme bazena, kao ni cene se ni ove godine nisu menjali. Tako da će on biti otvoren, od ponedeljka do petka od 6 do 7:30, odnosno od 11 do 18 časova, dok je tokom vikenda dostupan za posetioce od 6 do 7:30, odnosno od 11 do 19 časova. Deca do 5 godina, u pratnji roditelja ili odgovorne osobe, na bazen će moći da uđu besplatno, dok će deca od 5 do 10 godina, takođe uz pratnju starije osobe, plaćati 50 dinara. Ulaznica za odrasle posetioce je 110 dinara, a za penzionere 50 dinara. Vikendom su ulaznice, nešto skuplje, te za decu ona košta 100 dinara, a za odrasle 150 dinara.

Ostale vesti iz ove kategorije