RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

Traženje parking mesta od sada - putem aplikacije

Sanda Mileusnić | 18. jun 2019. | 13:40 | Društvo

Traženje parking mesta od sada - putem aplikacije

Subotica je prvi grad u Srbiji i regionu u kom će vozači moći da putem besplatne aplikacije Easy Park, nađu najbliže parking mesto i plate uslugu parkiranja. Aplikacija je već u upotrebi u više od 1200 evropskih gradova i ima preko 10 miliona korisnika.

Easy Park  kompanija je pionir na evropskom tržištu, koja svojim korisnicima nudi uslugu digitalnog parkinga, a vozačima konkretno rešenje njihovog najvećeg problema – kako pronaći slobodno parking mesto?

Subotica je prvi grad u regionu u kom  je zaživela usluga parkiranja putem aplikacije u svim zonama, a prema rečima našeg sagovornika, izbor je pao na naš grad upravo zbog visokog nivoa tehnološke pokrivenosti postojeće parking usluge.

Aplikacija se može instalirati na IOS i Android telefonima, da biste se registrovali potrebno je da unesete broj telefona, nakon čega se unosi registarski broj tablica, a moguć je unos i više automobila odjednom.

Easy Park  pronalazi najbliže parking mesto, a tom prilikom pretražuje sva dostupna parkirališta, kao što su  ulice, garaže i komercijalni parkinzi. U saradnji sa Gradom i JKP „Parking“, napravljeni su totemi koji će u budućnosti biti nadgrađeni za inovativne servise  punjenja električnih automobila i WiFi konekcije.

Ostale vesti iz ove kategorije