RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Servisne informacije

Izmene na linijama 1A, 2, 8A i 9

Redakcija TV Subotica | 11. jul 2019. | 13:01 | Servisne informacije

Izmene na linijama 1A, 2, 8A i 9

Zbog radova u Zmaj Jovinoj ulici sutra, 12. Jula, doći će do promena u trasama linija gradskog saobraćaja i to:

LINIJA 1A „KELEBIJA OPŠTINA-Jadran-Bolnica-NOVO NASELJE“ -Navedena linija će od stajališta „Mešc“ do stajališta „Lifka“ saobraćati ulicama Senćanski put-Maksima Gorkog-Matije Gupca. Stajališta „Jadran“, „Higijenski zavod“; „Arsenija Čarnjevića“, „Sinagoga“ neće biti u upotrebi. Autobusi na liniji 1a će na navedenoj trasi koristiti stajališta „Patrija“, „Pošta I“, „Matije Gupca“.

Prvi polasci koji će saobraćati po privremenoj trasi su sa Kelebije opštine polazak u 7:25 i sa Novog naselja u 7:10. Jutarnji polasci do navedenih vremena će saobraćati po uobičajenom trasi linije 1a.

LINIJA 2 „SRPSKI ŠOR-PAČIRSKI PUT“, LINIJA 8A „ŽELEZNIČKO NASELJE-LIFKA-ALEKSANDROVO“, LINIJA 9 „SRPSKI ŠOR-ATB SEVER“ -Navedene linije će koristiti za saobraćaj ulice Arsenija Čarnojevića i Petra Lekovića odakle će saobraćati uobičajenom trasom svojih linija. Izmene trase stupaju na snagu od 8:00 časova odnosno od momenta zatvaranja Zmaj Jovine ulice.

Izmene u saobraćaju navedenih linija će trajati do završetka radova na presvlačenju asfaltne podloge u Zmaj Jovinoj ulici.

Ostale vesti iz ove kategorije