RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

Izgradnja infrastrukture prioritet u MZ „Peščara“

Marijana Tolimir | 9. septembar 2019. | 13:52 | Društvo

Izgradnja infrastrukture prioritet u MZ „Peščara“

U MZ „Peščara“ ove godine asfaltirana je jedna ulica, dok je nekoliko posto tucanikom i izgrederovano. Prethodno i novizabrano rukovodstvo ove mesne zajednice poručuje da razvoj infrastruktue apsolutni prioritet, a u planu imaju i nekoliko kapitalnih projekata.

Marija Šindrić bila je potpisnik peticije da ulica u kojoj stanuje već 40 godina dobije tucanik. To se nedavno i dogodilo, i prema njenim rečima, sada su uslovi znatno bolji.

I Terezija Gabrić je dočekala da više ne ide kroz blato.

Upravo je ulaganje u infrastrukturu, naročito u ulice, jedan od prioriteta kako bivšeg, tako i novog saziva MZ „Peščara“, poručuju nadležni. U planu je i izgradnja dela vodovodne mreže, za šta se sprema dokumentacija.

Osim ulica, novo rukovdstvo planira i dva kapitalna projekta, koja bi trebalo da se realizuju u narednih nekoliko godina, među kojima je i Dom kulture, što je i jedan od glavnih zahteva stanovnika ovog dela Subotice.

Vrata mesne zajednice otvorena su za građane ponedeljkom,sredom i petkom od 7 do 15 časova, a novoizabrani predsednik Saveta poručuje da je uvek dostupan i otvoren za sve primedbe i sugestije.

U MZ „Peščara“ ove godine asfaltirana je jedna ulica, dok je nekoliko posuto tucanikom i izgrederovano. Prethodno i novizabrano rukovodstvo ove mesne zajednice poručuje da razvoj infrastruktue apsolutni prioritet, a u planu imaju i nekoliko kapitalnih projekata.

Ostale vesti iz ove kategorije