RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

Besplatna provera stanja akumulatora na EuroPetrolovoj pumpi

Sanda Mileusnić | 6. decembar 2019. | 15:43 | Društvo

Besplatna provera stanja akumulatora na EuroPetrolovoj pumpi

Kompanija EuroPetrol organizovala je besplatnu proveru stanja akumulatora, sa ciljem da skrene pažnju vozačima da na vreme  pripreme svoj auto za zimsku sezonu, kako bi tokom hladnih dana bezbedno vozili svog četvorotočkaša.

Svega nekoliko minuta potrebno je serviseru da proveri  stanje vašeg akumulatora, i time vas reši dileme da li vam je auto spreman za zimske uslove.  Interesovanje vozača za ovu besplatnu akciju na EuroPetrolovoj pumpi bilo je veliko, a dijagnostiku ispravnosti iskoristio je i Slavko Babijanović.

Priliku da  dok sipa gorivo, proveri i svoj akumulator, iskoristio je i Peđa Ivović, koji kaže da i inače redovno proverava ispravnost vozila.

Vozači bi trebalo da obrate pažnju da li im je akumulator ispravan i da li je 100 odsto napunjen, jer u suprotnom dolazi do pada kapaciteta, savet je servisera, a prosečan životni vek akumulatora umnogome zavisi i od vozila.

Priliku da obave besplatnu dijagnostiku akumulatora na EuroPetrolovoj pumpi,  vozači imaju već  treću godinu zaredom.

Besplatna provera stanja akumulatora na EuroPetrolovoj benzinskoj stanici  „Partizan“ na Segedinskom putu, organizovana je u petak, u periodu od 13 do 17 časova, i u subotu, od 9:30 do 12:30.

Ostale vesti iz ove kategorije