RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Zdravstvo

Izabrana „Naj jelka“ Gerontološkog centra

Aleksandra Orlić | 6. decembar 2019. | 16:00 | Zdravstvo

Izabrana „Naj jelka“ Gerontološkog centra

Četvrtu godinu zaredom, Gerontološki centar organizovao je izložbu najlepše ukrašenih novogodišnjih jelki. Klub Centar I bio je domaćin manifestacije, a njegovi članovi dobitnici ovogodišnjeg priznanja „Naj jelke“.

Visoka preko dva metra, ukrašena sa preko 2.000 šišarki i precizno izrađenih figurica od slame, ova praznična kreacija, proglašena je „naj jelkom“ Gerontološkog centra. Ponosni članovi Kluba Centar I, kažu da je u njenu izradu uloženo više od mesec dana ozbiljnog rada, gde su svoj doprinos dali i penzioneri iz drugih klubova.

Unikatni ukrasi, koji prekrivaju obod jelke, osvojili su i srca posmatrača širom Vojvodine, budući da su se članovi Slamarske sekcije njima predstavili na nedavno održanom takmičenju u Zrenjaninu.

Na izložbi se predstavilo 13 klubova, čije jelke do kraja godine imaju šansu da ponesu epitet „najlepše“, jer će se 31. decembra, proglasiti ona za koju se najviše glasalo putem fejsbuk i instagram stranice Gerontološkog centra.

Poslednjeg dana u godini, zaposleni Gerontološkog centra prirediće svojim članovima zabavno veče, tokom kog će pevati za njih. Današnje okupljanje, bilo je prilika da se napravi uvod u ono što ih čeka u Novogodišnjoj noći.

Tekst je objavljen u okviru projekta „Treća životna dob“, koji je sufinansiran iz budžeta Ministarstva kulture i informisanja. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Ostale vesti iz ove kategorije