RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

Infostud stipendirao pet studenata

Sanda Mileusnić | 20. decembar 2019. | 15:51 | Društvo

Infostud stipendirao pet studenata

Kompanija Infostud dodelila je stipendije studentima Visoke tehničke škole i Ekonomskog fakulteta. Petoro mladih će, osim novčane pomoći u iznosu od 144.000 dinara, dobiti i stručnu praksu u ovoj kompaniji.

Interesovanje studenata za stipendiju koju Infostud dodeljuje već treću godinu zaredom, ovaj put bilo je najveće do sad, pa je umesto predviđenih četvoro stipendista, priliku dobilo njih petoro. Većina njih prijavila se zbog iskustva, dok ni finansijski deo nije zanemarljiv. Nora Neškov, Ena Stipić i Vladimir Božin, dolaze sa Ekonomskog fakulteta, dok su Jovan Dakić i Andraš Tot iz Visoke tehničke škole.

Saradnja VTŠ sa Infostudom traje već dugi niz godina, a ova kompanija već je stipendirala četvoro studenata ove visokoobrazovne ustanove.

Jedan od motiva kompanije Infostud da podrži mlade talente krije se upravo u tome što je ovo period kada oni biraju svoj životni put. Na ovaj način  im olakšavaju period studiranja stipendijom u iznosu od 144.000 dinara, uz stručnu praksu  i rad sa mentorima.

Tokom prethodna dva konkursa, Infostud je stipendirao šestoro studenata, a njih petoro je ostalo u ovoj kompaniji .

Ostale vesti iz ove kategorije