RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Servisne informacije

Radno vreme tokom praznika

Redakcija TV Subotica | 14. februar 2020. | 12:28 | Servisne informacije

Radno vreme tokom praznika

Sutra se obeležava Dan državnosti. Prema Zakonu o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji, Sretenje – Dan državnosti Srbije je državni praznik i praznuje se 15. i 16. februara, a pošto ove godine pada u dane vikenda, i ponedeljak 17. februar će biti neradni dan. 

Nijedna ambulanta u gradu i van grada neće raditi od 15. do 17. februara, osim ambulante na Karađorđevom putu br.55, od 7 do 20 časova.  24-časovno dežurstvo biće organizovano  u Službi za hitnu pomoć i u zdravstvenim stanicama u Bajmoku i Čantaviru. Dežuraće i  Služba za zdravstvenu zaštitu žena i dece u Dečijem dispanzeru, od 8 sati do ponoći, nakon čega će o malim pacijentima brinuti Odeljenje pedijatrije Opšte bolnice. Stomatološka služba dežuraće u Zubnoj poliklinici od 7 do 13 časova.

Tokom sva tri praznična dana, apoteka u prizemlju Gradske kuće dežuraće non-stop. Apoteke kod Sinagoge, Buvljaka i na Segedinskom putu dežuraće sutra od 8 do 13 časova, a apoteke  na Prozivci, u Bajmoku i Čantaviru sutra i u ponedeljak od 8 do 13 časova.

Sutra, u nedelju i u ponedeljak, autobusi “Subotica-transa” će saobraćati po redu vožnje za nedelju.

JKP Čistoća i zelenilo u ponedeljak  neće odvoziti komunalni otpad sa terena po rasporedu za taj dan, osim iz MZ Kelebija, sa leve strane gledano iz pravca Subotice.

Sutra i u ponedeljak, radiće samo pošte u Rodi i objektu Univerexporta na Bajskom putu, od 8 do 20.30 i pošte na graničnim prelazima, non-stop. Pošte na graničnim prelazima će raditi i u nedelju, kao i pošta  u Rodi, od 8 do 15 časova.

Roda, Maksi i Lidl radiće uobičajeno.

Sinagoga će sutra i u nedelju biti otvorena za posetioce u uobičajenom terminu, od 10 do 14 časova, dok je ponedeljak i inače neradni dan.

Ostale vesti iz ove kategorije