RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

Prevoz za zaposlene uz prikaz radničke mesečne karte i potvrdu poslodavca

Redakcija TV Subotica | 28. mart 2020. | 14:49 | Društvo

Prevoz za zaposlene uz prikaz radničke mesečne karte i potvrdu poslodavca

Iz JP “Subotica-trans” obaveštavaju zaposlene i poslodavce da će poseban oblik gradskog i prigradskog prevoza putnika (vanlinijski prevoz) počev od 1. aprila biti moguć samo uz prikaz radničke mesečne karte i potvrde poslodavca. U cilju produženja radničkih mesečnih karata poslodavac je u  obavezi da se organizuje i da na memorandumu firme dostavi spisak svojih zaposlenih sa  ličnim podacima i relacijom prevoza.

U cilju izrade radničkih mesečnih karata za  putnike koji nisu bili korisnici javnog prevoza potrebno je, osim gore navedenog, dostaviti i fotografiju za izradu mesečne karte (trošak izdavanja elektronske kartice je jednokratan i iznosi 400 dinara). Kompletnu dokumentaciju poslodavac dostavlja na   Autobusku stanicu elektronskim putem na mejl stanica@sutrans.rs ili preko kurira u periodu od  6 do 13 časova, a nakon izrade karata, dovoljno je da poslodavac pošalje svoje ovlašćeno lice koje će da preuzme mesečne karte za sve zaposlene i posle ih podeli.

Sva plaćanja se vrše elektronskim putem. Prevoz je dozvoljen isključivo zaposlenima kojima poslodavac nije u mogućnosti da organizuje rad od kuće i čiji je dolazak na mesto rada neophodan. Svi zaposleni moraju da imaju radničku mesečnu kartu i potvrdu poslodavca.

Zaposleni Opšte bolnice Subotica, Doma zdravlja Subotica, Kolevke Subotica i Gerontološkog centra Subotica koji koriste uslugu prevoza je dovoljno da vozaču autobusa prikažu licencu, odnosno potvrdu poslodavca prilikom ulaska u vozilo.

Prevoz se obavlja po redu vožnje objavljenom 25. marta i isti će se obavljati na identičan način radnim danom i subotom. Nedeljom nema organizovanog prevoza.

Iz “Subotica-transa” mole korisnike vanlinijskog prevoza da se pridržavaju propisanih mera zaštite i nose zaštitne maske i rukavice.

Kupovina karata kod vozača autobusa nije dozvoljena do daljeg.

Ostale vesti iz ove kategorije