RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

Mozzart u Subotici nastavio veliku akciju podele paketa najstarijim sugrađanima

Marijana Tolimir | 22. april 2020. | 12:23 | Društvo

Mozzart u Subotici nastavio veliku akciju podele paketa najstarijim sugrađanima

Nakon donacije više od milion dinara Opštoj bolnici u Subotici, kompanija Mozzart nastavila je veliku akciju donacije paketa najstarijim i najogroženijim građanima Srbije nastavio upravo u našem gradu.

Pakete, koji se sastoje od osnovnih životnih namirnica i higijenskih sredstava, sugrađanima su na kućne adrese dostavili Mozzartovi volonteri, zajedno sa volonterma koje je obezbediо grad Subotica. Akciji je prisustvovaoi načelnik Severnobačkog upravnog okruga Dragi Vučković, koji je u ime grada i najugorženijih sugrađana izrazio zahvalnost na konitnuiranoj i nesebičnoj podršci u teškim vremenima.

Iz kompanije Mozzart, koja uspešno posluje već dve decenije, poručuju i da su posebno ponosni na sve svoje zaposlene koji su praktično od prvog dana vanrednog stanja u službi građana Srbije.Društveno odgovorna akcija podele paketa koju je pokrenuo lider industrije igara na sreću, samo jedna u nizu od početka pandemije, kako su rekli u Mozzart-u već je realizovana u Čačku, Kragujevcu, Ćupriji, Novom Sadu, Nišu, Somboru, Sremskoj Mitrovici, Kruševcu

Ostale vesti iz ove kategorije