RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

Još jedna donacija Opštoj bolnici

Marijana Tolimir | 24. april 2020. | 12:18 | Društvo

Još jedna donacija Opštoj bolnici

Vlasnica firme „Brilijant 024“ Đurđinka Kočiš donirala je Opštoj bolnici više od 200 kompleta posteljine i ćebadi. Direktor ove ustanove, dr Slobodan Puškar, zahvalio se humanoj Subotičanki i istakao da Bolnica uspeva, kroz aktivnosti i predani rad svih svojih zaposlenih, svog osoblja u uslovima pandemije Kovid 19, da ispuni  zadatke koje se pred nju postavljaju Ministarstvo zdravlja i pokrajinski Sekretarijat za zdravstvo.

Nedelja na izmaku  obeležena je u našem gradu kao nedelja humanosti, dobročinstva i empatije jednih prema drugima, u kojoj su sve generacije pokazali spremnost da nekome nešto poklone. Neko novčana sredstva, neko robu, opremu, a neko veliki deo svog vremena, puput volontera. Sve nam je u ovo vreme jednako bitno, uz najvažniju činjenicu da je broj izlečenih sve veći, izjavila je Jasmina Stevanović koja se u ime Grada Subotice zahvalila na donaciji.

Ona se zahvalila i svim drugim kompanijama koje su u nastalim okolnostima usled koronavirusa imale sluha za humanost i pomogle gradu i zdravstvenim ustanovama donirajući medicinsku opremu i higijenska sredstva, ali i  pojedincima i preduzetnicima koji su novac uplatili na namenski račun grada otvoren za pomoć onima kojima je to u ovoj situaciji neophodno.

Ostale vesti iz ove kategorije