RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Privreda

RRA Panonreg pomaže privrednicima u apliciranju za kredite

Marijana Tolimir | 5. maj 2020. | 11:26 | Privreda

RRA Panonreg pomaže privrednicima u apliciranju za kredite

Iz Regionalne razvojne agencije „Panonreg“ poručuju privrednicima, naročito malim i srednjim koji ispunjavaju uslove za dobijanje državnih kredita za održavanje likvidnosti i nabavku obrtnih sredstava u otežanim ekonomskim uslovima usled pandemije virusa COVID-19 ,da im stoje na raspolaganju za savetodavne usluge u veza sa popunjavanjem prijava i prateće dokumentacije. Prema rečima direktora RRA, Milana Maličevića, oko 80 odsto privrednika do sada nije dostavilo kompletnu dokumentaciju, te ih pozivaju kako bi im pomogli na vreme.

Kako objašnjava naš sagovornik, trenutno su usredsređeni na male prevrednike koji apliciraju za sredstva do deset miliona dinara, što ne znači da i veliki privredni subjekti ne mogu da im se obrate za pomoć. Maličević poziva što više privrednika da iskoriste ovaj vid podrške i apliciraju za kredite, jer su kako dodaje, uslovi veoma povoljni.

Kancelarija RRA Panonreg nalazi se u zgradi Otvorenog univerziteta, Trga cara Jovana Nenada 15. Kontakt telefon je 024/554-1097, a detaljnije informacije o programu mogu se dobiti i na njihovom sajtu www.panonreg.rs.

Ostale vesti iz ove kategorije