RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

Bez odgovora direktorke "Stadiona" TV Subotici o bazenima

Redakcija TV Subotica | 3. jun 2020. | 12:31 | Društvo

Bez odgovora direktorke "Stadiona" TV Subotici o bazenima

Kakva je situacija sa bazenom „Dudova šuma“, kada počinje da radi za građanstvo, koja su pravila ponašanja, cena karte, kao i radno vreme, nismo uspeli da saznamo, budući da ni nakon dve nedelje upornih poziva i mejlova, direktorka JKP „Stadion“ Tamara Dimitrioski nije odgovorila našoj redakciji, čime su gledaoci TV Subotice ostali uskraćeni za ove informacije. Osim toga, nismo uspeli da saznamo ni kako funkcioniše rad bazena na Prozivci, koji je otvoren pre više od nedelju dana.

Informacije do kojih smo došli su one koje su dostupne svima na zvaničnom portalu ovog preduzeća, a to je da je Sportsko rekreativni centar „Prozivka“ počeo da radi i za rekreativce, da je radno vreme od 6 do 17 časova, dok je vikendom dostupan u terminu od 6 do 24 časa. Na sajtu se navodi i da se prilikom ulaska meri telesna temperatura, da je obavezno tuširanje pre i nakon korišćenja bazena, kao i držanje fizičke distance od minimum dva metra u bazenu i van njega, dok je maksimalan broj korisnika 80.

Međutim, zbog potpunog ignorisanja naših molbi, ekipa TV Subotice sve navedene uslove i rad bazena nije bila u mogućnosti da snimi i emituje.

Ostale vesti iz ove kategorije