RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

Tucanik u nekoliko ulica na Makovoj sedmici

Marijana Tolimir | 4. jun 2020. | 10:53 | Društvo

Tucanik u nekoliko ulica na Makovoj sedmici

Počelo je posipanje tucanika i grederovanje u nekoliko ulica na Makovoj sedmici. Iz Mesne zajednice poručuju da radovi malo kasne zbog situacije sa kovidom-19, ali da su zadovoljni što kako se odvijaju.

Mašine su ušle u Ulicu IV crnogorske brigade. Gojko Stevanović, koji tu sa porodicom stanuje više od deset godina, ističe da su veoma zadovoljni krajem i komšijama i da se nisu pokajali što su se ovde doselili. Međutim, napominje da je ulica bila veliki problem, naročito nakon kiše.

Osim ove, tucanik će u narednim danima dobiti još nekoliko ulica na Makovoj sedmici, iako je, po rečima nadležnih, kovid-19 poremetio neke planove, a neke i odložio do jeseni. Osim toga, asfaltiraće se i deo oko ambulante.

Najveći problemi u ovom delu grada ostaju vodovodna i kanalizaciona mreža, kao i asfaltiranje, koje je teško izvodljivo ukoliko ulica nije široka minimum deset metara, pojašnjavaju iz mesne zajednice.Na sve te probleme treba dodati i veliki broj nelegalizovanih kuća i nerešenih imovinsko-pravnih odnosa, zbog kojih neki infrastrukturni projekti tapkaju u mestu.

Ostale vesti iz ove kategorije