RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Sport

Sajam sporta u utorak na Gradskom trgu

Redakcija TV Subotica | 8. jun 2020. | 08:37 | Sport

Sajam sporta u utorak na Gradskom trgu

U utorak, 9. juna, na Gradskom trgu u Subotici održaće se Sajam sporta, na kojem će učestvovati četrdesetak sportskih klubova i škola sporta iz našeg grada. Na svečanom otvaranju gosti će biti ministar sporta Vanja Udovičić i naš sugrađanin Davor Štefanek, presednik Sportskog saveza Srbije.

Sajam sporta organizuje Sportski savez Subotice, u saradnji sa nacionalnim sportskim savezom, a najavljena je i poseta prvog funkcionera srpskog sporta, ministra Vanje Udovičića. Sajam će se održati u utorak na Gradskom trgu, a počinje u 11 časova.

Kako je najavljeno, biće to prilika da se Subotičani bliže upoznaju sa brojnim sportskim granama i klubovima koji uspešno rade u našem gradu, ali i da se najmlađi sugrađani oprobaju u raznim sportovima. Na sajmu će biti i štandovi više škola sportova i sportskih udruženja koji rade sa mlađim uzrastom, u njihovim najranijim fazama fizičkog razvoja.

Svečano otvaranje biće u 12,30 časova, a pored ministra Udovičića prisustvovaće predsednik Sportskog saveza Srbije, Davor Štefanek, sekretar Sportskog saveza Subotice, Dejan Vuković, kao i gradonačelnik Subotice Bogdan Laban i član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu, Nemanja Simović.

Ostale vesti iz ove kategorije