RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

Asfaltirana Ulica Ivana Meštrovića

Sanda Mileusnić | 16. jun 2020. | 12:58 | Društvo

Asfaltirana Ulica Ivana Meštrovića

Radovi na asfaltiranju Ulice Ivana Meštrovića u MZ Novi grad privode se kraju, a vrednost je 3,7 miliona dinara. Kako su poručili nadležni, ova investicija iz gradskog budžeta je značajna kako zbog stanovnika, tako i zbog frekventnog saobraćaja.

Užurbano i radno u Ulici Ivana Meštrovića. Sveži sloj asfalta njeni stanovnici s nestrpljenjem su dočekali. Siniša Vesić nam kaže da tu stanuje 10 godina i da je zadovoljan novim ruhom ulice.

Iz MZ Novi grad poručuju da je u ovoj ulici povećan protok teretnih vozila, kao i saobraćaj putničkih automobila, te da je asfaltiranje  od velikog značaja.

Rehabilitacija kolovoza u Ulici Ivana Meštrovića već nekoliko godina bila je prioritet MZ Novi grad, a sada je sloj asfalta prevučen u dužini od 380 metara i širini od 4 metra, napominje direktor JP za upravljanje putevima Predrag Radivojević,  i dodaje da je vrednost radova 3,7 miliona dinara.

U ovoj MZ planirana je i sanacija Ulice Đure Jakšića, koja je lošem stanju jer je u proteklih nekoliko godina više puta prekopavana prilikom izvođenja komunalnih radova. Asfaltiranje kolovoza u dužini od 370 metara, za koje je izdvojeno 4,3 miliona dinara, počeće narednih dana, najavio je Radivojević.  

Ostale vesti iz ove kategorije