RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Sport

Treninzi boksera „Spartaka“ u budućnosti na dve lokacije

Sanda Mileusnić | 18. jun 2020. | 11:23 | Sport

Treninzi boksera „Spartaka“ u budućnosti na dve lokacije

Mlađe kategorije BK „Spartak“ u budućnosti će trenirati u prostorijama Ekonomskog fakulteta, što će deci iz tog dela grada olakšati dolazak na trening  i rasteretiti salu u Hali sportova, najavljeno je tokom posete predsednika Bokserskog saveza Srbije, Nenada Borovčanina bokserima Spartaka, prilikom koje im je uručio i nove sportske rekvizite.

Bokserski klub „Spartak“ postoji od 1945.godine, a podrška Bokserskog saveza i Grada veliki su vetar u leđa, istakao je trener Tomislav Antelj i izrazio nadu da će se ona nastaviti i u budućnosti. Izmeštanje dela dece u druge prostorije umnogome će olakšati rad i održavanje treninga.

Velika je stvar kada je bilo koja sportska sala puna dece i omladine, kao što je to slučaj sa BK „Spartak“, istakao je predsednik Bokserskog saveza Srbije prilikom posete. On je takođe  uručio i nove vreće i rukavice mladim bokserima.

U toku su pregovori sa rukovodstvom Ekonomskog fakulteta u Subotici, kako bi se treninzi mlađih kategorija boksera ubuduće održavali u njihovom trenažnom prostoru, objašnjava  Nemanja Simović, član Gradskog veća za sport i omladinu.

Nemanja Simović najavio je i održavanje sportskog takmičenja „Zlatna rukavica“ tokom avgusta.

Tekst je objavljen u okviru projekta "Sportvizija", koji je  sufinansiran sredstvima Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Njegov sadržaj ne odražava nužno zvaničan stav sufinansijera.

Ostale vesti iz ove kategorije