RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

Podnošenje zahteva za regresirane mesečne karte do 14. avgusta

Redakcija TV Subotica | 22. jul 2020. | 09:06 | Društvo

Podnošenje zahteva za regresirane mesečne karte do 14. avgusta

Sekretarijat za društvene delatnosti Gradske uprave saopštio je da će se učenicima putnicima subotičkih srednjih škola koji su stanovnici Subotice, mesečne karte rešavati u srednjim školama u koje su upisani. Učenici putnici koji iz Subotice putuju za Bačku Topolu, Kanjižu,Sombor, Novi Kneževac ili neku drugu opštinu, zahteve za regresirane mesečne karte treba da predaju u Gradski uslužni centar, od danas do 14. avgusta.

Uz zahtev je potrebno priložiti fotokopiju lične karte, ako učenik nema, onda jednog od roditelja; potvrdu škole o upisu, koja sadrži obrazovni profil i napomenu da učenik prvi put upisuje razred; dokaz o pozitivnom uspehu-overenu kopiju đačke knjižice ili svedočanstva, koje su potpisali direktor škole i odeljenski starešina. Učenici linearno plaćaju 1.800 dinara od pune cene mesečne karte, a ukoliko nisu u mogućnosti zbog lošijeg materijalnog stanja, treba da se obrate Centru za socijalni rad za oslobađanje plaćanja učešća. Putni troškovi se ne participiraju učenicima koji su upisani u susedne gradove i opštine na obrazovne profile koji su verifikovani u subotičkim srednjim školama i ponavljačima.

Potvrde za mesečne karte izdavaće se od 20. do 31. avgusta, u Gradskoj upravi, na III spratu u sobi 305, od 10 do 13.30 časova.

Ostale vesti iz ove kategorije