RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Društvo

Novine na "Euro Petrol" benzinskoj stanici na Segedinskom putu

Redakcija TV Subotica | 24. jul 2020. | 11:01 | Društvo

Novine na "Euro Petrol" benzinskoj stanici na Segedinskom putu

Prateći vodeće trendove u ugostiteljtsvu, gde je zadovoljstvo i komfor klijenata na prvom mestu, kompanija "Euro Petrol" odlučila je da osavremeni šop i kafe na benzinskoj stanici na Segedinskom putu, kako bi svaku pauzu koju napravite na vašem putovanju načinila pravim mini odmorom. 

Šop je reogranizovan tako da roba bude pristupačnija kupcima, postavljeni su novi pult i nameštaj, a sve u cilju da se klijentima pruži najbolja moguća usluga kako bi se na  pauzi za kafu osećali prijatno i da se ponovo vrate,  kažu iz kompanije "Euro Petrol".

Uz novi, atraktivan izgled kafea i renoviran šop, "Euro Petrol" benzinska stanica na Segedinskom putu uvela je još jednu novinu, a to je moderna praonica sa kombinovanim pranjem i penom u boji, koja će temeljno očistiti vaše dvotočkaše od prašine, masnoća i insekata, bez ikakvih oštećenja po vozilo. 

Instalirane praonice su potpuno novi brend na tržištu Srbije, a raspolažu sistemom sa dve vrste pranja — pranje pod pritiskom i pranje pomoću četki sa penom u boji, koja je posebno atraktivna za klijente. Takođe, praonice imaju i dodatne programe za felne i čišćenje vozila od insekata, i to na bazi hemikalija koje razgrađuju sve nečistoće i masnoće, ali su apsolutno neškodljive za vozilo - poručuju iz kompanije, dodajući da će do kraja meseca trajati akcija u kojoj za svako pranje, klijenti dobijaju i jedan žeton gratis.

Više informacija o gorivu i dodatnim uslugama kompanije, možete pronaći na sajtu "Euro Petrola".

Ostale vesti iz ove kategorije