RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Sport

Odbojkaši "Spartaka" počeli sa pripremama za novu sezonu

Redakcija TV Subotica | 28. jul 2020. | 08:10 | Sport

Odbojkaši "Spartaka" počeli sa pripremama za novu sezonu

Seniorska ekipa  MOK  “Spartak”   juče je počela pripreme za nastup u Super ligi Srbije u narednoj takmičarskoj sezoni.

Sastav ekipe je promenjen u odnosu na prošlu takmičarsku sezonu a okosnicu čine igrači Nemanja Jungić (kapiten), Miljan Milović, Aleksandar Tumbas, Dario Peić, Miloš Trivunić, Aleksa Nestorović i Branislav Seizović. Sa ekipom su i novi igrači,  Ivan Marković (tehničar),  Miloš Nadaždin (korektor) i Nikola Pavlović (srednji bloker). Ekipi su priključeni i mladi igrači, Stefan Dulić i Luka Tomčić. Trener seniorske ekipe je  Igor  Žakić .Pomoćni treneri su  Stefan Laković i Uroš Kecman. 

Zahvaljujući plasmanu u protekloj takmičarskoj sezoni,  seniorska ekipa  MOK „ Spartak“ je stekla pravo i prijavila učestvovanje na Balkanskom kupu, koji bi trebalo da se održi u septembru i oktobru ove godine.

S obzirom na aktuelnu epidemiološku  situaciju, pripreme  seniorske ekipe će biti sve samo ne uobičajene i za sada će se raditi na otvorenom  prostoru ( Dudova šuma, tereni na pesku )  uz striktnu primenu  svih  propisanih  epidemioloških  mera, s nadom da će se u skorije vreme moći raditi i u Hali, a kako bi se ekipa što bolje spremila za sezonu koja bi po planu trebala da počne za vikend, od 18. do 20. septembra.

Tekst je objavljen u okviru projekta "Sportvizija", koji je  sufinansiran sredstvima Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Njegov sadržaj ne odražava nužno zvaničan stav sufinansijera.

Ostale vesti iz ove kategorije