RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Privreda

„Javna skladišta“ proslavljaju 60 godina postojanja

Sanda Mileusnić | 27. januar 2021. | 14:07 | Privreda

„Javna skladišta“ proslavljaju 60 godina postojanja

Kompanija „Javna skladišta“ ove godine proslavlja jubilej -  60 godina poslovanja.  Kako direktor, Željko Bešlić ističe, činjenica da postoje već šest decenija govori  mnogo o samom preduzeću koje danas ima 34 zaposlena, sarađuje sa oko 1400 poslovnih partnera i predstavlja eksperta u skladišnim,logističkim i špediterskim uslugama, kako u Subotici, tako i u regionu.

U 2021. godinu ulaze zadovoljni rezultatima postignutim u prethodnom periodu, pogotovo kada se u obzir uzme i pandemija koronavirusa. Velika prednost i potencijal  ove kompanije je  položaj, odnosno blizina Evropske unije, dobra putna infrastruktura, a veoma važnu ulogu čine i radnici koji su dobro obučeni i maksimalno posvećeni svom poslu, dodaje Bešlić.

Od 2008. godine „Javna skladišta“ deo su kompanije Nelt Co, što donosi veću sigurnost u poslovanju, kako za samu kompaniju, tako i za njene klijente, dodaje Bešlić.

„Javna skladišta“ takođe se trude da doprinesu razvoju lokalne zajednice, što se i nameće kao jedan od najvažnijih ciljeva u narednom periodu, poručuju iz ove kompanije.

Ostale vesti iz ove kategorije