RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Zdravstvo

Vakcinacija starijih od 60 i danas u Bajmoku, Čantaviru i u ambulanti u Kumičićevoj

Redakcija TV Subotica | 15. mart 2021. | 09:11 | Zdravstvo

Vakcinacija starijih od 60 i danas u Bajmoku, Čantaviru i u ambulanti u Kumičićevoj

Kako bi omogućio građanima iz Bajmoka, Čantavira i okolnih sela, kao i Subotice koji žele da se vakcinišu, a nisu do sada došli na red, ali i da bi se ubrzao proces vakcinacije, Dom zdravlja Subotica i danas je obezbedio zainteresovanim osobama starijim od 60 godina da se vakcinišu bez zakazivanja. Vakcinacija će se obaviti u ambulantama u Bajmoku, Čantaviru  i u Kumičićevoj ulici u Subotici, u periodu od 9 do 16 časova. I za ovu priliku obezbeđene su vakcine kompanije „Sinofarm“ (kineska vakcina) i mogu je primiti građani stariji od 60 godina, bez zakazivanja.

Zainteresovani građani iz Bajmoka, Čantavira i okolnih sela i Subotice treba da ponesu lični dokumenat sa slikom, po mogućnosti da popune i ponesu obrazac za saglasnost kako bi se ubrzao proces evidentiranja u sistem. Ukoliko nisu u mogućnosti, moći će to da urade na punktu.

Na centralnom punktu za vakcinaciju u Novoj opštini, Trg Lazara Nešića 4, i danas se vrši vakcinacija i revakcinacija građana po pozivu od „eUprave“, od 8 do 20 časova.

Obavezno je pridržavanje epidemioloških mera - nošenje zaštitne maske i održavanje rastojanja.

Ostale vesti iz ove kategorije