RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Servisne informacije

Praznične servisne informacije

Redakcija TV Subotica | 29. april 2021. | 08:31 | Servisne informacije

Praznične servisne informacije

Tokom predstojećih vaskršnjih i prvomajskih praznika, radiće ambulanta na Karađorđevom putu, od 7 do 20 časova. Dežurstvo u Dečjem dispanzeru biće organizovano od 8 časova do ponoći. Dečje ambulante u Bajmoku, Čantaviru i na Paliću neće raditi. Stomatološka služba će dežurati od 7 do 13 časova u Stomatološkoj poliklinici. Respiratorna ambulanta u Harambašićevoj ulici će raditi svakodnevno, od 7 do 22 sata. Vakcinacija i revakcinacija građana neće se obavljati od 30. aprila do 2. maja, odnosno u petak, subotu i nedelju. Oni koji imaju termin za revakcinaciju 30. aprila, revakcinisaće se 3. maja, a oni sa terminom revakcinacije od 1. i 2. maja, drugu dozu cepiva dobiće 4. maja, na istom punktu na kom su vakcinisani.

Objekti Univerexporta će u petak i subotu raditi uobičajeno. U nedelju će od 7.20 do 14 časova biti otvoreni objekti u Georgi Dimitrova, Braće Radić, Beogradski put, Puškinov trg, Ognjena Price, Ivana Antunovića, Nade Dimić, Teslina, Palmotićeva, Šandora Lifke, Jakšićeva, Josipa Zelića, u Bačkim Vinogradima, Hajdukovu, Paliću, Novom Žedniku, Gornjem Tavankutu  i Đurđinu. Od 7.30 do 14.30 radiće Univerexport na Segedinskom putu 80, a od 6.30 do 13 časova na Trgu Jakaba i Komora. U ponedeljak, od 7 do 14 časova biće otvoreni objekti na Bajskom putu, u Jožefa Atile, Petra Popovića Age, Put Edvarda Kardelja, Trg cara Jovana Nenada, Karađorđev put, Majšanski put, Aleja maršala Tita, Segedinski put 19, Put Edvarda Kardelja, Franje Kluza, Majšanski put, u Bajmoku i na Paliću, a od 7.20 do 14 časova u Ivana Antunovića, Nade Dimić, Pazinska, Teslina, Palmotićeva, Šandora Lifke, Jakšićeva, Josipa Zelića, Braće Radić, Hrastova, Venac bratstva jedinstva, Puškinov trg, Ognjena Price, Beogradski put, Georgi Dimitrova, u Bačkim Vinogradima, na Hajdukovu, Paliću, Novom Žedniku, Gornjem Tavankutu, Kelebiji i Đurđinu. U utorak, 4. maja, svi objekti Univerexporta će raditi po redovnom radnom vremenu. Lidl će u petak raditi skraćeno, do 18 časova. U subotu i nedelju su neradni dani, a od ponedeljka će raditi po uobičajenom radnom vremenu. Idea i Roda će 1, 3. i 4. maja raditi redovno, 2. maja je neradan dan.

Autobusi „Subotica-transa” će od  petka 30. aprila do utorka 4. maja saobraćati po redu vožnje za nedelju. U subotu 1. maja, i linija 6 će saobraćati kao nedeljom, polasci će biti na pola sata, a u slučaju potrebe, odnosno povećanog broja putnika, biće angažovani dodatni autobusi. Tokom praznika se neće prodavati mesečne karte, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Tokom vaskršnjih i prvomajskih praznika, sve pošte će biti zatvorene, osim pošte u Parku Ferenca Rajhla, koja će raditi u petak i utorak od 8 do 14 časova, dok će pošta na graničnom prelazu Horgoš raditi non-stop.

JKP „Čistoća i zelenilo“ u petak, 30. aprila neće odvoziti smeće iz domaćinstava, osim iz Bajmoka, sa leve strane iz pravca Subotice i iz naselja Rata. U ponedeljak i utorak, 3. i 4. maja, smeće će se odvoziti po ustaljenom rasporedu.

Bazeni u Sportsko rekreativnom centru Prozivka i u Dudovoj šumi 1. maja će biti zatvoreni, dok će ostalim prazničnim danima raditi uobičajeno.

Tokom vaskršnjih i prvomajskih praznika, Sinagoga će biti zatvorena za posetioce. Prvi radni dan nakon praznika biće sreda, 5. maj.

Ostale vesti iz ove kategorije