RADIO TELEVIZIJA SUBOTICA

RADIO TELEVIZIJA
SUBOTICA

Privreda

Još jedna savremena benzinska stanica za veći komfor klijenata

Redakcija TV Subotica | 2. jul 2021. | 12:43 | Privreda

Još jedna savremena benzinska stanica za veći komfor klijenata

Nakon preuređenja benzinske stanice na Segedinskom putu, koja je novi izgled dobila prošle godine, kompanija "Euro Petrol" odlučila je da ove godine osavremeni i benzinsku stanicu na Beogradskom putu, gde sve kupce goriva danas očekuje i simboličan poklon.

Kako bi uz vrhunsku uslugu svojim klijentima pružili i veći komfor, kompanija "Euro Petrol" odlučila je da osavremeni šop i kafe na benzinskoj stanici na Beogradskom putu, po uzoru na vodeće trendove u ugostiteljstvu i tako svaku pauzu koju napravite na vašem putovanju načinila pravim odmorom.

- Šop smo reogranizovali tako da roba bude pristupačnija kupcima, postavili smo novi pult i nameštaj, a sve u cilju da našim klijentima pružimo najbolju moguću uslugu kako bi se na svojoj pauzi za kafu osećali prijatno - kažu iz kompanije "Euro Petrol".

A po prvim reakcijama klijenata, zaista je tako, što u kompaniji "Euro Petrol" doživljavaju kao podstrek za dalji rad i razvoj poslovanja.

- Reakcije su pozitivne, kako na prethodnu benzinsku stanicu, tako i na ovu. Drago nam je što su klijenti zadovoljni i što od njih možemo da čujemo da im se dopada što se trudimo i stalno nešto menjamo. To je potvrda da dobro radimo i da tako treba i da nastavimo - poručuju iz kompanije "Euro Petrol".

Više informacija o gorivu i dodatnim uslugama kompanije, možete pronaći na sajtu "Euro Petrola".

Ostale vesti iz ove kategorije